(Poistunut julkaisusta)

Sinustako Digital Marketing Manager?
Temp-Team Finland Oy / Certex Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Yritysesittely


Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja ja tarjoaa Suomen laajimman teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoiman.

Certex Finland Oy on osa Axel Johnson Internationalin Lifting Solutions-ryhmää, johon kuuluu 25 yritystä 15 Euroopan maassa. Jokaisessa maassa on paikallinen palveluverkosto, jonka asiantuntemus ja kokemus on käytössä asiakkaitamme varten.

Työnkuvaus


Etsimme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Digital Marketing Manageria Espoon konttoriin. Rooli on Suomen Certex:ssä uusi, joten pääset vaikuttamaan tehtävän toimenkuvaan ja kehittämiseen.

Digital Marketing Managerina sinulla on kokonaisvastuu yrityksen markkinoinnista sekä sähköisen kaupan kehitystyöstä.

Tärkein tehtäväsi on viedä yrityksen digitaalinen strategia käytäntöön sekä kehittää markkinointi- ja asiakashallintajärjestelmiä.

Kannat vastuun luoda ja toteuttaa markkinoinnin ja digitaalisen strategian. Laadit myöskin markkinointibudjetin ja olet vastuussa sen seurannasta.

Lisäksi tehtävänäsi on tukea myyntiorganisaatiota markkinointiaktiviteeteissä, tuoda uusia prosesseja, järjestelmiä ja menetelmiä markkinointiin.

Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta:
• Soveltuva koulutustausta
• Markkinoinnin/viestinnän tehtävien kokemusta, vähintään 5 vuotta
• Kokemusta markkinointiautomaatiosta
• Web-analytiikka- sekä data- ja SEO-kokemusta
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito
• Kykyä olla oma-aloitteinen ja tehdä itsenäisesti päätöksiä
• CRM osaaminen katsotaan eduksi (SalesForce käytössä)

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Sinustako Digital Marketing Manager?

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-16).