(Poistunut julkaisusta)

Sinkoilematon Java-kehittäjä
Alfame

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Onko missiosi pelastaa Suomi onnettomilta ohjelmistoilta? Oletko väsymätön Java-taituri, joka parantaa maailmaa teknologian keinoin järjestelmä kerrallaan? Digitalisaation tuoksinassa maailma tarvitsee lisää loistavia devaajia, niinpä Alfamella haemme joukkoomme Java-kehittäjää, jonka intohimona on laillamme parhaiden ratkaisujen etsiminen ja jatkuva taituruuden kehittäminen.

Mitä olemme suunnitelleet varallesi?

Jos janoat päästä työskentelemään pitkäjänteisesti ja keskittyen projektista toiseen sinkoilemisen sijaan, tämä tehtävä on juuri sinulle. Moderneja työtapoja hyödyntäen pääset näyttämään kyntesi pitkäaikaisen, julkisen sektorin asiakkaamme projektissa. Alfamella tarjoamme asiakkaillemme aina koko tiimiä, joten yksin et joudu keskelle projektia. Tehtävä mahdollistaa sinulle monenlaisen tekemisen: voit tehdä Backendiä tai Full Stackia, tai oikeastaan juuri sitä, mistä sinä sytyt.

Alfamelaiset auttavat muita menestymään ja antavat vahvan näkemyksensä niin asiakasprojekteihin kuin projektitiimien työskentelyyn. Lisäksi meillä menestyvät osaajien sijaan kaikkein parhaiten oppijat. Yksi tärkeä tehtäväsi siis on oman osaamisesi kehittäminen. Tämä on meillä jopa niin lähellä sydäntä, että palkitsemme sinua bonuksilla kirjojen lukemisesta. Vain taivas on rajana oman kehittymisesi suhteen.

Tunnistatko itsesi?

Etsimme rooliin tyyppiä, jolla on asenne kohdillaan: yhteistyö tiimin ja asiakkaan kanssa sujuvat luonnostaan. Olet suoraselkäinen kaveri, joka ottaa tilanteen asiantuntijan lailla haltuun. Otat mielelläsi vastuuta, jaat osaamistasi ja autat tiimikavereitasi loistamaan. Et ole välttämättä älyttömän kokenut, mutta ainakin muutaman vuoden olet käyttänyt Javaa tai vastaavaa oliokieltä. Muita tehtävässä vastaan tulevia tekniikoita voivat olla mm. Mule, React tai Angular. Tässä tehtävässä vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito.

Tukikohtasi voi olla joko Helsingin, Kokkolan tai Rovaniemen toimistollamme ja tarjoamme sinulle joustavat etätyömahdollisuudet. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 4.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme niihin yleensä kahden vuorokauden kuluessa. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä tai meistä, varaa soittoaika tai laita sähköpostia osoitteeseen ura@alfame.com.