(Poistunut julkaisusta)

Sinkitystehtaan tuotantotyöntekijöitä
Vihdin Kuumasinkitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Vihdin Kuumasinkitys Oy
Toimenkuva
Vihdin Kuumasinkitys Oy on uusi nykyaikainen kuumasinkitystehdas Vihdin Ojakkalassa. Tuotannon kasvettua haemme nyt sinkitystehtaalle kolmea uutta tuotantotyöntekijää. Sesonki jatkuu nyt joulukuulle asti, mutta haemme henkilöitä joilla on kiinnostusta vakinaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kuumasinkityksen eri tuotantoprosessit, kuten sinkitykseen tulevien tuotteiden ripustamista trukilla, itse sinkitysprosessi sekä lopuksi tuotteiden viimeistely. Työ on 2-vuorotyötä arkisin (06:00-14:00 ja 14:00-22:00).
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöitä joilla on toimeentarttuva ja tekevä asenne sekä motivaatio hoitaa työ kunnolla. Työtä tehdään myös käsin, raskaitakin tuotteita käsitellen. Ikä ei ole este, koska arvostamme kokemusta, etenkin tuotantotyöstä, pintakäsittelystä ja trukinajosta.
Koulutus ja työkokemus
Kaikki kokemus tuotantotöistä on eduksi, samoin trukinajotaito. Tärkeintä on kuitenkin ahkeruus ja reipas työmotivaatio.
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.10.2018 mennessä.