(Poistunut julkaisusta)

Simulaatio-ohjaaja
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2020

Haemme simulaatio-ohjaajaa LAB-ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikköön Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Simulaatio-ohjaajana työskentelet opettajien apuna simulaatio-opetuksessa sekä suunnittelet ja kehität yhdessä heidän kanssaan simulaatioskenaarioita. Vastaat simulaatiokeskuksen esittelyistä ja uusien käyttäjien perehdyttämisestä sekä laitteiden ja simulaatioympäristön huoltotoimista ja kehittämisestä. Simulaatio-ohjaajana toimit myös opiskelijoiden harjoittelujen varausjärjestelmä Jobiilin ylläpitäjänä ja perehdyttäjänä. Osan työajastasi olet mukana TKI (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio) -toiminnassa. 

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää sinulta innovatiivista työotetta ja kykyä sekä itsenäiseen että monialaiseen tiimityöskentelyyn. Lisäksi simulaatio-ohjaajan tehtävässä sinulta vaaditaan tietoteknistä osaamista, vuorovaikutustaitoja ja hyvää  englanninkielen taitoa.

Simulaatio-ohjaajan tutkintovaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto (ensihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja). Tämän lisäksi arvostamme työkokemusta hoitotyöstä.

LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lappeenrannassa että Lahdessa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa osaamispäällikkö Pirjo Huovila, pirjo.huovila@lab.fi, 0400 607 064.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 29.5.2020 klo 16.00 sähköisen hakulomakkeen kautta.