(Poistunut julkaisusta)

Siltojen tietomallintaja, Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haluamme löytää siltakohteiden tietomallinusosaajia siltatekniikan ryhmäämme, joka on osa suunnitteluliiketoimintaa.  Infra-alalla lähes kaikki suunnitelmat tehdään nykyään mallintamalla ja me haluamme olla infra-alalla kärkipaikoilla tekemässä tätä tulevaisuuden tapaa toimia.  Projektimme saattavat olla monipuolisesti joko ketteryyttä vaativia mallintamistehtäviä tai vaativia ja laaja-alaisia BIM-projekteja. 

Tehtävänkuvaan kuuluvat osaamisesi mukaan rakenteiden mallinnukseen liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Pääosa projekteistamme on Suomessa, mutta tavoitteemme on löytää osaajia myös kansainvälisiin hankkeisiimme.  Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua monipuoliseksi mallintajaksi.  Sinulla on käsitystä mitä on rakennussuunnitelma ja kokemusta siltojen mallinnuksessa käytetyistä TEKLA- ja AUTOCAD REVIT -ohjelmista tai vähintään kykyä omaksua uusia ohjelmia. Työkalupakkiisi kuuluu sellaisia taitoja kuten tiimipelaaminen, asiakaslähtöinen toimintatapa ja verkostoitumistaidot.

Toivomme, että olet vahvistus silta-ammattilaistemme joukossa.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset laajentamaan omaa rakenneteknistä osaamistasi yli tekniikan alojen. Työsi tueksi saat motivoituneen sekä osaavan organisaation sekä kivat työkaverit.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri puh. 040 862 1373  tai sähköpostitse janne.wuorenjuuri@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.