(Poistunut julkaisusta)

Siltojen rakennesuunnittelija, NRC Group Finland Oy, Turku
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Siltojen rakennesuunnittelija / projektipäällikkö

 

Onko sinulla kokemusta teräs- tai betonirakenteiden suunnittelusta? – Tule painamaan oma kädenjälkesi rautatieinfran pariin

 

Tehtävässä suunnittelet erilaisia silta- sekä muita rakenteita rautatieympäristössä. Olet osa NRC Finlandin siltaryhmää ja pääset mukaan osaamistasoasi vastaaviin projekteihin sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yhä vaativampiin suunnittelutöihin. NRC Group Finlandin merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Lappeenranta rakentamissuunnittelu ja Turun ratapihan ratasuunnittelu. Suunnittelijoiden on myös mahdollista päästä mukaan kansainvälisiin projekteihin. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva nuorempi osaaja tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävänkuva luodaan yhdessä ja siihen kuuluvat osaamisesi ja halujesi mukaan suunnittelu-, asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävät.

 

Odotamme

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva rakennustekniikan koulutus, ins. AMK tai DI. Olet toiminut teräs- tai betonirakenteiden suunnittelun parissa. Arvostamme aitoa kiinnostusta siltasuunnitteluun sekä halua oppia ja omaksua uutta. Katsomme eduksi kokemuksen laskentaohjelmista sekä AutoCAD- suunnittelusta. Tarvittaessa teet työtäsi myös englannin kielellä. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista niin kotimaassa kuin muissa pohjoismaissa.

 

Tarjoamme

NRC Group Finlandilla suunnittelijalla / projektipäälliköllä on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä osana alansa monipuolisinta suunnittelutaloa, jossa pääsee mukaan alan mielenkiintoisimpiin, monialaisiin projekteihin. Olet sitten aloitteleva suunnittelija, kokenut konkari, tai jotain siltä väliltä, niin työnkuvasi räätälöidään oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. NRC:llä töitä tehdään iloisessa ja ammattitaitoisessa porukassa, jossa jokaisen osaamista arvostetaan ja kehitetään eteenpäin. Kaikki toimipisteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, ja etätyöskentelyn tekeminen on myös mahdollista.

 

Sijainti

Työpisteesi voi sijaita joko Helsingin, Tampereen, Oulun, Kouvolan, Kuopion tai Turun toimipisteessä. Myös etätyöskentely on mahdollista.

 

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Palkitsemisohjelma
  • Hyvät etätyömahdollisuudet

 

Aikataulu & hakeminen

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, heti kun sopiva henkilö on valittu. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan NRC Group Finlandin vakituiseksi työntekijäksi. Täytä hakemus Adeccon sivuilla www.adecco.fi, muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy. Haku on auki 31.8.2019 asti. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.

 

 

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.