(Poistunut julkaisusta)

Siltojen rakennesuunnittelija ja projektipäällikkö
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme

SILTOJEN RAKENNNESUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Onko sinulla kokemusta teräs- tai betonirakenteiden suunnittelusta? - Tule painamaan oma kädenjälkesi rautatieinfran pariin. Tehtävässä suunnittelet erilaisia silta- sekä muita rakenteita rautatieympäristössä. Olet osa siltaryhmäämme ja pääset mukaan osaamistasoasi vastaaviin projekteihin sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yhä vaativampiin suunnittelutöihin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Lappeenranta rakentamissuunnittelu ja Turun ratapihan ratasuunnittelu. Suunnittelijoiden on myös mahdollista päästä mukaan kansainvälisiin projekteihin. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva nuorempi osaaja tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävänkuva luodaan yhdessä ja siihen kuuluvat osaamisesi ja halujesi mukaan suunnittelu-, asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävät. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan! Toimitilamme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, ja etätyöskentelyn tekeminen on myös mahdollista.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekniikan koulutus, ins. AMK tai DI. Olet toiminut teräs- tai betonirakenteiden suunnittelun parissa. Arvostamme aitoa kiinnostusta siltasuunnitteluun sekä halua oppia ja omaksua uutta. Katsomme eduksi FISE-pätevyydet, kokemuksen laskentaohjelmista sekä AutoCAD- suunnittelusta. Tarvittaessa teet työtäsi myös englannin kielellä. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista niin kotimaassa kuin muissa Pohjoismaissa.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri, puh. 040 862 1373, janne.wuorenjuuri(a)nrcgroup.fi. Puhelimitse tavoitat parhaiten arkisin klo 14 jälkeen. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

 Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi