(Poistunut julkaisusta)

Siltatimpuri, Pirkanmaa
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme siltatimpuria Hämeenkyrön väylä Vt3 urakalle.

Mitä tarjoamme

Etsimme joukkoomme tarkkaa ja motivoitunutta tiimipelaajaa väyläpalveluihin. Työtehtävät koostuvat suurimmaksi osaksi muotti-, betonointi- ja raudoitustehtävistä ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin. 

Vt 3 Hämeenkyrönväylän urakan valtatietä 3 parannetaan Hämeenkyrössä Kyröskosken ja Hanhijärven välillä. Hankkeessa rakennetaan noin 10 kilometrin pituinen keskikaiteellinen nelikaistainen ohikulkutie, jolle tulee kolme eritasoliittymää sekä 11 uutta siltaa.

Destialla sinua odottaa välittävä ja kannustava työyhteisö, jossa kokeneet työnjohtajat pystyvät perehdyttämään sinut kunnolla tehtävään. Tarjoamme sinulle myös erinomaiset henkilöstöedut. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on luonteeltaan määräaikainen.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään työtä arvojemme mukaisesti.

Siltatimpurin tehtävään sinulla on ammattikoulutason soveltuva tutkinto tai vähintään aikaisempaa kokemusta siltatimpurintehtävistä. Työkohteesi sijaitsee Pirkanmaalla, Hämeenkyrön väylän vt3 urakalla. 

Eduksi katsotaan EK-asennuskoulutus.

Tiimissämme arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään työmaapäällikkö Ville Lehtonen puh. 040 7646520 tai ville.lehtonen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hammashoito- ja hierontaetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Hämeenkyrö