(Poistunut julkaisusta)

SILTASUUNNITTELUN PELINRAKENTAJA
VR Track Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Johtavalle infra-alan elinkaaritoimijalle

Oletko luonteeltasi luotettava pelinrakentaja? Ovatko sillat sinulle muutakin kuin niittejä ja palkkeja? Haluatko olla mukana rakentamassa siltoja ihmisten, kaupunkien ja yhteisöjen välille?

Etsimme nyt joukkoomme siltasuunnittelun pelinrakentajaa  eli  projektipäällikköä  alan mielenkiintoisimpiin hankkeisiin.  Olet  ehkä jo huomannutkin kädenjälkemme Raidejokerissa tai Tampereen Ratikassa.

Helppoja projektimme eivät kuitenkaan aina ole.  Vaativimmat sillat ovat vielä rakentamatta ja  siksi meille onkin  tärkeää pitää huolta joukkueestamme. Ymmärrämme hyvin, että onnistuneet hankkeet ja parhaat projektit syntyvät yhteistyössä;  saat  vierellesi ja tueksesi  vahvan tukiverkoston  asiantuntijoita, joihin voit luottaa. Meillä voit  kehittyä ja kasvaa ammatillisesti, sillä alan paras osaaminen löytyy meiltä.

 

Sinulta toivomme kyvykkyyttä ja halua ottaa vastuuta siitä, että asiat sujuvat aikataulussa ja budjetissa. Etsimme pelinrakentajaa, jolla on taitoa kuunnella ja kommunikoida  eri osapuolten odotuksista  ja toimia siltojen rakentajana erilaisiin vaatimuksiin sekä toiveisiin nähden. Projektinjohtaminen on sinulle jo tuttua ja työskentelet mielelläsi alan parhaiden asiantuntijoiden, asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Sinun ei tarvitse olla kokenut silta-expertti. Riittää että sinulla on kokemusta haastavien rakenteiden suunnittelusta ja mielenkiintoa siltoihin ja niiden rakenteisiin. Otamme työmme tulokset vakavasti, mutta se ei tarkoita sitä että sinun tarvitsee olla vakava. Meillä on hyvä joukkuehenki, viihdymme työssämme ja joskus työn ulkopuolellakin.

 

Esimiehesi Janne on kansainvälisesti arvostettu asiantuntija, joka valmentaa sinuakin kasvamaan. Meillä voit kehittyä todelliseksi alan huipuksi. Janne kertoo tehtävästä mielellään lisää ja hänet tavoittaa numerosta 040 862 1373, silloin kun hän ei ole maailmalla luennoimassa tai kuvaamassa siltoja. Lisätietoja tulevasta esimiehestäsi löydät myös somesta @jannewuo.

 

VR Track kasvaa ja muutimme juuri upeisiin tiloihin Pasilan Isoon Pajaan. Meille on sydämen asia pitää yhteiskunnan pallot pyörimässä.  Suunnittelemme, urakoimme ja ylläpidämme infraa – jotta muiden ei tarvitse sitä juuri miettiä arjessaan. Meillä on vahva ja tukeva historia, mutta sitä suurempi halu kasvaa uusille alueille.Ohessa meistä lisää ja löydät meidät myös somesta  #vrtrack.

 

Mercuri Urvalin Laura puh. 040 731 9797 auttaa meitä tässä rekrytoinnissa ja paperit voisit laittaa sisään 15.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-12704.