(Poistunut julkaisusta)

Siltasuunnittelun harjoittelija, kesätyö
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme rakennustekniikan opiskelijaa harjoittelijaksi siltasuunnitteluun kesäksi 2019. Tehtävät koostuvat avustavista siltasuunnittelun tehtävistä, ja niitä on mahdollisuus muokata kokemuksesi ja koulutuksesi mukaisesti. Myös opinnäytetyön tekeminen on mahdollista, mikäli olet edennyt opinnoissasi jo pidemmälle. 

Destian Asiantuntijapalvelut työllistää yli 150 suunnittelijaa ja on yksi Suomen suurimpia infrasuunnitteluun keskittyneitä suunnitteluorganisaatioita. Destia on ainoa toimija Suomessa, joka toteuttaa infraan liittyvät palvelut suunnittelusta rakentamiseen asti. Lupaamme asiakkaillemme järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, digitaalista edelläkävijyyttä ja erinomaiset osaajat.

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Töitä on tarjolla Vantaalla ja Kuopiossa.

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut