(Poistunut julkaisusta)

Siltasuunnittelun diplomityöntekijä, kokoaikainen, WSP Finland Oy, Oulu
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Onko etsinnässä diplomityöpaikka mielenkiintoiseen yritykseen? Toivotko pääseväsi syventämään osaamistasi erityisesti siltasuunnittelun projekteissa ja näkemään alan ammattilaisten toimintaa?  

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, WSP Finland Oy:lle, siltasuunnittelun diplomityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Diplomityön tarkempi aihe on mahdollista sopia yhdessä WSP:n Oulun siltasuunnitteluyksikön kanssa. Hakemamme henkilö on innokas ja oppimiskykyinen uransa alussa oleva henkilö, jolla on esimerkiksi suunnitteluohjelmistojen tuntemusta tai aiempaa kokemusta rakennusalalta.
Arvostamme erityisesti rakenteiden mekaniikan, dynamiikan, sekä lujuusopin hyvää opintomenestystä. Tehtävässä toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissa. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden tehtäviä.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. WSP suunnittelee, tutkii, konsultoi ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Yrityksessä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolella Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 42 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa. Lue lisää osoitteesta https://www.wsp.com/.

Pääasialliset tehtävät
  • Diplomityön tekeminen siltasuunnitteluun liittyen, tarkempi aihe sovittavissa
  • Avustavat tehtävät monipuolisissa suunnitteluhankkeissa

Odotamme sinulta
  • Halukkuutta tehdä diplomityö yritykseen
  • Alan opintoja
  • Suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (esim. FEM-Ohjelmat, AutoCAD, Tekla Structures)
  • Innokasta ja kehittymishaluista asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Diplomityömahdollisuuden
  • Kehittää taitojasi suunnittelun projektissa
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta siltasuunnittelun projekteista
  • Urakehitysmahdollisuuksia

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on  27.9.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319. .

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.