(Poistunut julkaisusta)

SILTASUUNNITTELU OSASTOPÄÄLLIKKÖ
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Tervetuloa mukaan innostavaan, asiakaslähtöiseen ja vastuulliseen organisaatioon! Haemme toiselle siltaosastollemme johtavaa asiantuntijaa vetämään viiden hengen suunnittelijaryhmää ja mielenkiintoisia projekteja sekä kehittämään toimintaamme.

Swecon infrarakentamisen yksikkö tarjoaa rakennesuunnittelupalveluja vuosikymmenten kokemuksella erilaisiin tie-, rata- ja kevyen liikenteen siltahankkeisiin, niiden ympäristön taitorakenteisiin, rantarakenteisiin ja monenlaisiin ympäristörakenteisiin. Yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä organisaation rakenne-, väylä- ja geosuunnittelijoiden kanssa, ja sen palvelut kattavat uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelutehtävien lisäksi myös siltojen tarkastukset sekä erilaiset asiantuntijatehtävät.

Sweco on alan johtava toimija silta- ja erikoisrakenteiden tietomallintamisessa, ja se on aktiivisesti mukana myös alan ohjeistus- ja kehitystyössä. Se tarjoaa asiakkailleen uusimpia ratkaisuja ja kehityksen kärjessä olevaa asiantuntijuutta.

Siltaosaston päällikkönä vastaat oman suunnittelijaryhmäsi operatiivisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi toimit projektipäällikkönä kotimaan hankkeissa ja sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin projekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden infrayksikön osastopäälliköiden kanssa ja raportoit infrayksikön päällikölle. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vankkaa siltasuunnittelukokemusta. Esimiehenä ja projektipäällikkönä tarvitset lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja suunnitelmallisuutta.

Swecolla pääset mukaan luomaan tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana Sweco on joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävää yhteensovittamista pidetään tärkeänä. Sweco tarjoaa myös monipuoliset ja työntekijöiden arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenro FI-15137) viimeistään su 5.4.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107.