(Poistunut julkaisusta)

Siltasuunnittelija rautatieinfran pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.
NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä, etsimme nyt tiimin vahvistukseksi
SILTOJEN RAKENNESUUNNITTELIJAA
monipuolisiin rakennesuunnitteluprojekteihin rautatieympäristön pariin.

 

Tehtävässä suunnittelet erilaisia siltarakenteita rautatieympäristöön sekä -infraan. Olet osa NRC Finlandin siltaryhmää ja pääset mukaan osaamistasoasi vastaaviin projekteihin sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yhä vaativampiin suunnittelutöihin. Pääset mukaan Suomen valovoimaisimpiin rautatieinfran hankkeisiin: Tampereen Ratikkaan sekä Pääkaupunkiseudun Raide-Jokeriin. Osana tiimiä, sinulla on mahdollisuus kasvaa kansainvälisiin projekteihin ja pääset tuomaan oman kädenjälkesi myös muiden pohjoismaiden rautatieinfraan. Työpisteesi voi sijaita joko Helsingin, Tampereen, Oulun, Kouvolan, Kuopion tai Turun toimipisteessä.

 

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva rakennustekniikan koulutus, ins. AMK tai DI. Olet toiminut jo siltasuunnittelun parissa ja ymmärrät vähintään siltasuunnittelussa vallitsevat perusteet, materiaalit sekä lainalaisuudet. Arvostamme aitoa kiinnostusta siltasuunnitteluun sekä halua oppia ja omaksua uutta. Olet toiminut laskentaohjelmien parissa ja AutoCad ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Sinulla on asiakaslähtöinen tapa toimia ja omaat hyvät verkostoitumistaidot. Tarvittaessa teet työtäsi myös englannin kielellä. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista niin kotimaassa kuin muissa pohjoismaissa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näköalapaikalle pohjoismaisen rautatieinfran pariin. Saat ympärillesi alan ammattilaisista koostuvan tiimin sekä tiimin vahvan tuen. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja kasvamaan yhä haasteellisempiin projekteihin.

Mikäli tämä paikka on juuri sinulle tehty, laitathan hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 8.3.2019 www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841.