Siltanosturinkuljettaja, Järvenpää
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Heti kärkeen: aikaisempi kokemus siltanosturista ei ole ehdoton vaatimus. Etsimämme tekijä oppii nopeasti, omaa kokemusta vaativista kuormaustehtävistä ja on luonteeltaan äärimmäisen tarkka ja huolellinen.

Työtehtävä pähkinänkuoressa: betonielementtien siirtäminen, varastointi, lastaaminen ja kaikki muukin käsittely niin siltanosturilla, vetomestarilla kuin suurilla ulkotrukeillakin. Työ vaatii äärimmäistä huolellisuutta, malttia sekä pelisilmää, sillä kyseessä on huomattavan painavan mutta herkän tavaran käsittely.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, pääsääntöisesti arkisin. Välttämättä juuri varastoympäristöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tutkintoakaan et tarvitse. Valmis osaaminen vaativista kuormaustehtävistä on erinomainen tausta tähän hommaan. Huippu-urheilija ei tarvitse olla, mutta luonnollisesti tehdasympäristö vaatii hyvää peruskuntoa ja -terveyttä, sillä liikkumista ja kiipeilyä on luvassa.

 Palkkaus sovitaan yksilökohtaisesti osaamisen perusteella, mutta on haarukassa 11,50 – 14,00€/h.

Tämä ei ole ensimmäinen kesätyöpaikka eikä liiemmin sukat jalassa istuvan trukkikuskin paikka: työ on itsenäistä ja vastuullista, työolosuhteet vaihtelevat kylmästä hallista aurinkoiseen pihaan ja osaavalle kaverille on myös koulutusputki auki. Työpaikan sijainnin takia autolla kulkemisen mahdollisuus olisi suotavaa.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista ja aloitus on mahdollista vielä vuoden 2020 puolella.

 

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401742
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Uusimaa