(Poistunut julkaisusta)

Siltanosturin kuljettaja
Karhula Foundry Ltd Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Barona hakee Karhulan Valimolle Siltanosturin kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sulzer Pumps ilmoitti joulukuussa 2015 sulkevansa valimon. Syyskuussa 2016 valimo- ja konepajateollisuuden ammattilaiset Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ostivat valimon.

Uusi yhtiö Karhulan Valimo Oy työllisti heti 54 henkeä ja myöhemmin on palkattu 20 entistä valimotyöntekijää ja toimihenkilöä takaisin. Lisäksi 2017-2018 uusia työntekijöitä on palkattu noin 20. Tilauskannan edelleen kasvaessa Karhulan Valimo hakee tuotantoon Siltanosturin kuljettajaa.

Siltanosturinkuljettajana toimit tuotannossa ja vastuullesi kuuluvat muottien siirrot sekä valusankojen käsittely. Käytössä olevat nosturit ovat maasta sekä ohjaamosta ohjattavia. Siltanosturin ajotehtävien lisäksi osallistut tarvittaessa myös muihin valimon työtehtäviin.

Odotamme hakijoilta kokemusta siltanosturin käytöstä ja kokemus raskaasta teollisuudesta on eduksi. Hakemamme henkilö toimii tehtävässä rauhallisesti, tarkasti ja luotettavasti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, jossa sinulla on mahdollisuus oppia myös uusia työtehtäviä. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Hyppänen p. 050 439 9785