(Poistunut julkaisusta)

Silta-asiantuntija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme ensisijaisesti Helsinkiin

SILTA-ASIANTUNTIJAA

Toimit rautatiehankkeissa silta-asiantuntijana ja -valvojana. Osallistut työmaalla siltojen ja rumpujen rakentamisen valvontaan. Osallistut hankintojen valmisteluun ja siltoihin liittyviin asiantuntijatöihin.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä: (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Uskallat ottaa itsenäistä vastuuta, mutta toimit mielelläsi myös tiimipelaajana. Annat mieluummin rakentavaa palautetta kuin etsit virheitä. Haluat kehittää omalla toiminnallasi toimialaa ja sen kulttuuria. Arvostamme aktiivista itseohjautuvaa työskentelytapaa ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Raitiotieosaaminen katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta tekniikan alan koulutusta (Rak.mest, Tekn, AMK-ins./DI), mutta myös valmistumisen kynnyksellä olevalla opiskelijalla tai ratateknisen kokemuksen omaavalla ammattilaisella on loistava tilaisuus päästä mukaan alan parhaiden joukkoon. Olet valmis matkustamaan kotimaassa.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 13.4.2020 mennessä.