(Poistunut julkaisusta)

Silmätautien ylilääkäri
Mehiläinen Länsi-Pohja

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

MEHILÄINEN LÄNSI-POHJA OY ETSII PALVELUKSEENSA SILMÄTAUTIEN YLILÄÄKÄRIÄ

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan ja Simon kuntien sekä Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:n muodostama yhtiö, joka vastaa Kemin ja Tornion perusterveydenhuollon lääkäripalveluista sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin somaattisen erikoissairaanhoidon palveluista. Palvelutuotanto on jaettu kuuteen palvelulinjaan, jotka ovat kiireellinen hoito, vastaanottopalvelut, sairaanhoidon palvelut, kuntoutus, sairaanhoidon tukipalvelut ja suun terveydenhuolto. Etsimme palvelukseemme silmätautien ylilääkäriä vastaamaan erikoisalansa kokonaisuudesta. Oulun yliopiston ja Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n välille solmittavan sopimuksen mukaan erikoistumiseen liittyvien palveluiden suorittaminen näillä aloilla on mahdollista.

Silmätautien klinikan toimintaan kuuluvat poliklinikka- ja leikkaustoiminta. Yksikössä toimii ylilääkärin lisäksi kaksi erikoislääkäriä sekä tilanteen ja tarpeen mukaan erikoistuvia lääkäreitä. Silmäklinikan toiminta siirtyy 1.4.2019 alkaen täysin uudistettuihin tiloihin.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on yksi alueensa, Meri-Lapin, suurimpia työnantajia. Perämeren ympäristö ja läheinen Lappi tarjoavat vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon kauniissa luonnossa. Sairaalamme on savuton työpaikka. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva todistus tartuntatautilain (1227/2016, TTL) 48 § mukaisista rokotuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n vastaanottopalveluiden linjajohtaja Seija Parviainen seija.m.parviainen@mehilainen.fi / puh 040-6471977.

Hakemukset tehtäviin lähetetään 30.4.2019 klo 22.00 mennessä osoitteella Mehiläinen Länsi-Pohja Oy, Merikatu 3, 94100 Kemi tai sähköisesti osoitteeseen seija.m.parviainen@mehilainen.fi