(Poistunut julkaisusta)

Silmäaseman kesätyöt 2020
Silmäasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme Silmäaseman myymälöihin


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / OPTIKKO-OPISKELIJOITA

Myyjiksi

  • Joensuun
  • Keravan/Järvenpään/Nurmijärven ja Klaukkalan
  • Porin sekä
  • Tampereen alueen myymälöihin

Optikoiksi

  • Keravan/Järvenpään/Nurmijärven ja Klaukkalan sekä
  • Espoon alueille

 

MYYJÄ:
Silmäaseman myyjänä palvelet asiakkaita myymälässämme ja vastaat omalta osaltasi myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtävä on sopiva Sinulle, joka nautit asiakaskontakteista ja olet myyntihenkinen. Olet aidosti kiinnostunut erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottamisesta, myynnistä sekä parhaiden ratkaisujen löytämisestä asiakkaille. Olet työskentelytavoiltasi reipas ja energinen ja tartut luontaisen rivakasti asioiden hoitamiseen. Edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen puitteissa ja mahdollisuutta satunnaisiin vuoroihin myös muissa lähiseudun myymälöissä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä erikoistavarakaupan puolella tai optisen alan osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta
• erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja vahvaa myyntihenkisyyttä
• halua kehittää omaa osaamista optisella alalla
• aktiivista, energistä ja joustavaa otetta työhön
• hyviä tietoteknisiä taitoja
• valmiuksia tiimityöskentelyyn

 

OPTIKKO:

Silmäaseman optikkona tehtäviisi kuuluvat näöntutkimusten ja näköseulojen tekeminen, optisen alan asiantuntijana toimiminen, asiakaspalvelu sekä myyntityö myymälöissämme. Menestyäksesi tehtävässä edellytämme Sinulta alan tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (2/3 suoritettu), erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä vahvaa myyntihenkisyyttä. Työotteiltasi olet energinen, aktiivinen sekä joustava, ja Sinulla on erinomaiset valmiudet toimia niin tiimissä kuin myös itsenäisesti. Odotamme Sinulta valmiutta työskennellä kaupan alan aukiolot huomioiden sekä joustavuutta vuoroihin muissa lähiseudun myymälöissä. Toivomme Sinulla olevan hyvät tietotekniset perustaidot sekä halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi optisella alalla.

TARJOAMME:

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän muuttuvassa optisen- ja terveydenhuoltoalan kilpailukentässä, näköalapaikan optikkoliikkeiden ja silmäsairaaloiden ainutlaatuiseen yhdistämiseen, tehtävään tarvittavan perehdytyksen (kokemus optiselta alalta ei välttämätöntä myyjille) sekä mahdollisesti tilaisuuden työllistyä Silmäasemalle kesän jälkeen osa- tai kokoaikaisiin tehtäviin.


Tehtävät ovat määräaikaisia touko-elokuussa. Työtunnit keskimäärin 25-30 h/vko.

Jos koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi viimeistään 8.3.2020 ja liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme rakentamaan ainutlaatuista silmäterveyden palvelua. Olemme savuton työpaikka.