(Poistunut julkaisusta)

Silkkipainaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti? Onko sinulla kokemusta tästä erikoisalasta, silkkipainamisesta?

Haemme nyt SILKKIPAINAJAA asiakkaallemme Helsinkiin.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta silkkipainamisesta. Plussaa on, jos olet tehnyt silkkipainamista nimenomaan alumiinituotteille, mutta kaikki kokemus alalta katsotaan eduksi. Jos olet tämän lisäksi innokas oppimaan uutta sekä positiivisen ja ahkeran asenteen omaava hakija, näkisimme sinut mielellämme haastattelun merkeissä! Työtä tehdään tällä hetkellä aamupainotteisesti, mutta tulevaisuudessa on mahdollisuus tehdä myös iltavuoroa.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään asiantuntijuuttasi yhä pidemmälle. Pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet. Työkavereiksi saat reilu parikymmentä ammattitaitoista ja motivoitunutta maalauksen asiantuntijaa. Lisäksi saat tietysti hyvän perehdytyksen. Jos olet urasi alussa, on asiakkaallamme mahdollisuus kouluttaa sinua vielä syvällisemmin silkkipainamisen syövereihin.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Voit myös ola yhteydessä sähköpostitse mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.