(Poistunut julkaisusta)

SIJOITUSTUOTTEIDEN MYYJÄ / SIJOITUSNEUVOJA
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Alexandria kasvaa kovaa vauhtia, tällä hetkellä etsimme joukkoomme Kuopion toimistolle

SIJOITUSTUOTTEIDEN MYYJÄÄ / SIJOITUSNEUVOJAA

Jos haluat haastaa itseäsi, näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa, saatat olla etsimämme tyyppi.

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä erillinen asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla ponnistat pitkälle.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Toivomme sinulta muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta, positiivista joukkueasennetta sekä aitoa halua kehittyä sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai yrittäjänä toimimisesta sekä hyviä kontaktiverkostoja. Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää, että myös Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) suoritetaan työn ohessa.

Tukenasi on ison talon osaaminen ja täydellinen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen. Toimimme yrittäjinä, jolloin voimme parhaiten vaikuttaa omaan ansaintaamme. Aloittaminen ei edellytä investointeja, vaan tarjoamme valmiin konseptin. Emme lupaa helppoa työtä, mutta haluamme sinun viihtyvän. Uskomme, että henkilöstömme hyvinvointi näkyy myös asiakkaillemme. Täällä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Alexandria on arvostettu yhteensä seitsemän kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon, viimeisin tunnustus on vuodelta 2017.

Haluamme palkata parhaat. Tarjolla on haastava, mutta samalla erittäin palkitseva työ. Jos omaat myyjän lahjoja ja nautit tuloksien tekemisestä, lähetä hakemus ja CV viimeistään tiistaina 31.10.2017 osoitteeseen janne.havukainen@alexandria.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Havukainen, puh. 040 638 6271.