Sijoituspäällikkö
Oma Säästöpankki Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Oletko proaktiivinen tekijä, energinen ja tavoitteellinen osaaja, ja otat mielelläsi vastuun omista asiakaskokonaisuuksista ja haluat olla mahdollistamassa asiakkaidemme vaurastumisen säästämisen ja rahoituksen ratkaisuillamme? Innostutko asiakaskohtaamisista ja pyrit aktiivisesti löytämään juuri sen oikean ratkaisun asiakkaalle? Etsimme vauhdikkaasti kasvavaan pankkiimme sijoituspäällikköä täydentämään tiimiämme Helsingin konttorissa.

Sijoituspäällikkönä vastaat nykyisten asiakkaidemme varallisuuden hoitamisesta sekä kehittämisestä, ja olet aktiivinen uusien asiakkaiden hankinnassa. Meillä päätökset tehdään paikallisesti, joustavasti ja nopeasti, joten pääset ottamaan vastuuta ja hyödyntämään omaa ammattitaitoasi. Sparrailet myös mielelläsi työkavereittesi kanssa ja autat löytämään parhaat sijoituspuolen ratkaisut.

Olethan yrittäjähenkinen, ratkaisukeskeinen ja haluat olla mukana mahdollistamassa asiakkaiden unelmia Suomen parhaassa pankissa. Sinulla riittää energiaa ja nautit siitä, että saat olla tulosvastuussa omasta työstäsi. Oma asenne ratkaisee, mutta toivomme sinulta löytyvän kokemusta sijoituspuolen tehtävistä. Toivomme, että sinulta löytyy APV1-tutkinto. APV2 olisi mahtava täydennys osaamiseesi, mutta ei välttämätön. 

Me tarjoamme sinulle haastavan ja vakituisen tehtävän vauhdilla kasvavassa pankissamme. Pääset mukaan dynaamiseen tiimiimme, ja saat käyttöösi erinomaiset työvälineet sekä kilpailukykyiset henkilöstöetumme. 

Hae paikkaa 16.3. mennessä.

Lisätietoja antavat :

Helsingin konttorinjohtaja Tiia Matikkala puh. 040 352 4419 perjantaina 26.2. klo 15.30-16.30 ja keskiviikkona 3.3. klo 9-10

aluejohtaja Markus Souru puh. 050 422 6841 keskiviikkona 3.3. klo 13-14 ja torstaina 4.3. klo 8.30-9.30.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 764 0600
Sähköposti: hakemukset@omasp.fi
Sijainti: Kluuvikatu 3, 7.kerros, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot