(Poistunut julkaisusta)

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖ
Pohjois-Karjalan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Sijoituspäällikköä. 

 

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖ 

Sijoituspäällikkönä vastaat ensisijaisesti uusien varallisuudenhoitoasiakkaiden hankinnasta ja tarjoat palveluitamme ja ratkaisujamme laaja-alaisesti asiakkaan sijoitusvarallisuuden hoitoon. Teet aktiivista uusasiakashankintaa sekä henkilö- että yritysasiakkaissa. Sinulla on ratkaisukeskeinen ote asiakkaan palvelutarpeeseen ja teet laaja-alaista yhteistyötä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta kokemusta finanssialalta mielellään varallisuudenhoidon tehtävistä sekä motivaatiota edelleen kehittyä varallisuudenhoidon ammattilaisena. Soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta antaa sinulle mainiot lähtökohdat tässä tehtävässä menestymiseen. Toimit määrätietoisesti ja itsenäisesti saavuttaen sinulle asetetut tavoitteet ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Voitat asiakkaat puolellesi erinomaisten vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojesi ansioista, ja pystyt vakuuttamaan kriittisenkin asiakkaan esiintymiselläsi ja osaamisellasi. Haitaksi ei ole myöskään positiivinen ja oma-aloitteinen asenteesi, jolla luot hyvää fiilistä koko työyhteisöön. Sinulla on vähintään APV1-tutkinto sekä valmiudet suorittaa APV2-tutkinto lähitulevaisuudessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Taneli Mononen numerossa 040 660 3486.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan ammattitaitoasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Saat ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä finanssialan ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

 

Katso lisätiedot ja hakuohjeet www.op-careers.fi -sivustolta ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.12. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.