Sijoituspäällikkö
OP Länsi-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva seudullinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut viisi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin 145.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueella.

Haemme nyt OP Privateen

Sijoituspäällikköä / varainhoitajaa

Innostutko tavoitteellisesta uusasiakashankinnasta, oletko luontainen verkostoituja? Onko sinulla rohkeutta lähestyä asiakkaita aktiivisesti ja oma-aloitteisesti? Osaatko kuunnella asiakasta ja löytää parhaat ratkaisut hänen varallisuutensa hoitamiseen ja kasvattamiseen? Edellytämme sinulta tahtoa ja taitoa tehdä tulosta sekä kykyä toimia yhdessä ammattitaitoisen joukkueemme jäsenenä.

Sijoituspäällikkönä sinulla on keskeinen rooli OP Privaten uusasiakashankinnassa sekä pankin olemassa olevista asiakkuuksista että kilpailijoilta. Vastuullasi on myös sopimusasiakkaittesi varallisuudenhoito. Sijoitusasioiden monipuolisena osaajana pystyt rakentamaan heidän elämäntilanteeseensa sovitettuja kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhdessä asiakkuustiimin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta varallisuudenhoidosta. Tehtävässä edellytetään APV 2 –tutkinnon suorittamista. Odotamme aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta sekä positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Toimit kaikkia palvelukanavia hyödyntäen niin puhelimessa, verkossa kuin konttorilla kasvotusten. Viestintätyylisi on selkeä ja esiinnyt vakuuttavasti. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle. Tehtävässä edellytetään joustavuutta ja liikkumisvalmiutta koko toimialueellamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi OP Privaten tiimissä.

Kiinnostuitko? 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen https://www.op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 18.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä: OP Private -johtaja Juha Riippa, puh. 044 714 1851.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot