(Poistunut julkaisusta)

Sijoituspäällikkö
Keski-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

OP Keski-Suomi on OP Ryhmään kuuluva pankki, jonka toimialueella asuu noin 80 prosenttia Keski-Suomen 275 521 asukkaasta. Pankin omistaja-asiakasmäärä on 75 415. Olemme markkinajohtaja omalla toimialueellamme ja kasvumme on vahvaa. Pankin tulos on kunnossa ja riskit hallinnassa. Palvelemme asiakkaitamme noin 170 finanssiammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.

Haemme voimakkaasti kasvavaan Private Banking -yksikköömme

Sijoituspäällikköä

Tehtävässä vastaat koko pankin varallisuudenhoidon uusasiakashankinnasta. Suunnittelet ja kasvatat varallisuudenhoidon myyntiä pankin kaikille asiakkuusryhmille ja osallistut panoksellasi pankin Private-liiketoiminnan kehittämiseen. Raportoit tehtävässäsi Private-asiakkuuksista vastaavalle johtajalle.

Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä myynnistä sekä varainhoitoratkaisuiden tuntemusta. Olet myynnillinen verkostoituja, joka toteuttaa laaja-alaista ja näkemyksellistä myyntiä tuloksekkaasti ja asiakaslähtöisesti. Sinulla on aiempaa varallisuudenhoidon kokemusta ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyvällä on soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä jatkuvasta oppimisesta. Tavoitteet ohjaavat toimintaasi ja sinulla on mahdollisuus liikkua pankin toiminta-alueella.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta maakunnan johtavassa pankissa. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja uraasi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä työkokemusta, jota arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Matti Halttunen matti.halttunen@op,fi tai 040 661 2236. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi.