(Poistunut julkaisusta)

Sijoituspäällikkö
OP Ylä-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme menestyvään myyntitiimiimme

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

Odotamme sinulta

Vastaat tehtävässäsi pankkimme vaativimpien henkilö- ja yritysasiakkuuksien varainhoidosta sekä tulet toimimaan oman osaamisesi niin salliessa myös sijoitusneuvojiemme myynninvalmentaja. Tehtävässä vastaat asiakkaille annettavasta laadukkaasta sijoitusneuvonnasta sekä varmistat asiakkaidemme loistavan asiakaskokemuksen. Huolehdit osaltasi, että asiakkaamme saa käyttöönsä OP Ryhmän kattavat varainhoidon palvelut.

Arvostamme korkeakoulututkintoa ja olet suorittanut APV2-tutkinnon tai sinulla on valmius suorittaa tutkinto nopeallakin aikajänteellä. Olet luonteeltasi sosiaalisesti aktiivinen ja taitava verkostoituja. Myynnin lisäksi et pelkää myöskään liikkumista Ylä-Savon toimialueella.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän ja mahtavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi seuraavalle tasolle. Tartu rohkeasti haasteeseen!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa myyntipäällikkö Ville Pennanen 045-6797265 (ti 16.7 klo 13-14.30 ja perjantai 19.7 klo 14-15).

Myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi Uramahdollisuudet -sivuston kautta viimeistään 28.7.2019.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.