(Poistunut julkaisusta)

Sijoituspäällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

Haemme nyt joukkoomme SIJOITUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Hallinnoimme Helsingin yliopistokonsernissa noin 500 miljoonan euron sijoitusvarallisuutta. Haluamme olla Euroopan johtava yliopistosijoittaja. Sijoitustoiminnassamme korostuvat erityisesti rahoitustiede ja vastuullisuus: https://www.linkedin.com/pulse/university-helsinki-investment-policy-uni...

Sijoituspäällikön tehtävässä

Tehtäväsi on ensisijaisesti vastata sijoitusrahastojen valinnasta ja seurannasta yhteistyössä sijoitusjohtajan kanssa. Toivomme sinulta rahoitustieteen tutkintoa (KTM, CFA tai vastaava) ja vähintään viiden vuoden työkokemusta sijoitusalalta. Tunnet sijoituspalveluiden sääntelyn (MIFID, UCITS jne.) ja sinulla on kokemusta sijoitusmenetyksen mittaamisesta. Hallitset erinomaisesti Bloomberg, MS Office ja muiden keskeisten sijoitusalan ohjelmistojen käytön ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Mahdollinen ohjelmointiosaaminen ja/tai tutkijakoulutus katsotaan eduksesi.

Miksi meille?

Tulet työskentelemään kansainvälisen sijoitusalan näköalapaikalle keskelle Helsinkiä ja pääset vaikuttamaan sijoitustoimintaan ja sen kehittämiseen. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossamme.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään 6 kuukauden koeajalla. Tehtävän palkkaus sijoittuu 6000-7000 euron välille riippuen valitun henkilön osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn syyskuussa 2019.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi yliopiston rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä viimeistään 27.5.2019 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Anders Ekholm: anders.g.ekholm@helsinki.fi