(Poistunut julkaisusta)

Sijoituspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Haemme nyt kunnianhimoista Sijoituspäällikköä Varallisuudenhoidon Yritys- ja yhteisöasiakkaiden myyntiin pääkaupunkiseudulle.

Sijoituspäällikkö

Sijoituspäällikkönä vastaat varallisuudenhoidon myynnistä nimettyjen yritysasiakkaiden ja näiden avainhenkilöiden osalta ja toimit näiden asiakkaiden vaurastumisen yhteyshenkilönä. Asiakkaat ovat OP yrityspankin sekä OP Helsingin asiakkaita.

Pidät varallisuudenhoidon ratkaisuja esillä asiakkuustiimeissä ja yritysasiakassegmentin palavereissa sekä tuet asiakasvastaavia varallisuudenhoidon osaamisessa ja myynnissä. Osallistut ja esiinnyt asiakastilaisuuksissa sekä sisäisissä tilaisuuksissa yritysten varallisuudenhoidon asiantuntijana. Osallistut myös osaltasi yritysasiakkaiden uusasiakashankintaan ja verkostoidut aktiivisesti alueella toimivien yritysten kanssa.

Oletko hakemamme osaaja

Sinulla on erinomainen varallisuudenhoidon tarjooman osaaminen ja ymmärtäminen sekä hyvä osaaminen yritysliiketoiminnasta. Sinulla on vahva myynnillinen osaaminen ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Sinulla on nälkää menestyä tehtävässäsi ja saavuttaa tavoitteita. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla onkin erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja itseohjautuva. Omaat vahvan asiakasnäkökulman, tiedät mitä asiakas tarvitsee ja tarjoat parasta mahdollista palvelua.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi. Olet jo suorittanut APV1-tutkinnon ja APV2-tutkinnon pystyisit suorittamaan nopealla aikavälillä tehtävässä aloitettuasi. Sinulla on YLTPRO tai voit muuten osoittaa yritystoiminnan hyvää tuntemusta.

Tartu mahdollisuuteen

Tule rakentamaan varallisuudenhoidon osaamista yritys- ja yhteisöasiakkaidemme ja näiden avainhenkilöiden kanssa. Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen ja uramahdollisuuksien lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi tehtävässä toimii kokenut ja monipuolinen tiimi sekä Suomen suurin sijoitusorganisaatio. Saat käyttöösi vahvan brändin ja Suomen kattavimman valikoiman sijoitustuotteita.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Harri Laitinen, puh. 0504053222 kertoo sinulle mielellään lisää seuraavina aikoina: 13.4. klo 9-10, 17.4. klo 15-16, 20.4. klo 14-15 tai 24.4. klo 15-16.

Voit hakea tehtävään 27.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi, osaamisestasi sekä palkkatoiveestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä saatamme edetä ensimmäiselle haastattelukierrokselle jo hakuajalla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely, turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.