(Poistunut julkaisusta)

Sijoituspäällikkö
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola Private Banking toimii osana vakavaraista LähiTapiola keskinäistä Henkivakuutusyhtiötä. Tarjoamme palveluita viiden paikallisesti johdetun Private Bankingin kautta kaikkialla Suomessa.

Palvelumme pohjautuvat ryhmämme omaan pitkään sijoituskokemukseen, mikä antaa meille mahdollisuuden rakentaa korkealuokkaisia sijoituspalveluita asiakkaillemme. LähiTapiola Ryhmällä on hoidettavaa varallisuutta 10 mrd euroa.

Toimintamme ytimenä ovat tyytyväiset asiakkaat ja sitoutuneet työntekijät.

LähiTapiola Private Banking on vahva ja suomalainen yksityispankki. Tarjoamme varallisuudenhoitopalveluita varakkaille yksityishenkilöille ja yritykselle. Konseptimme on ainutlaatuinen ja sen pohjana ovat erinomaiset LähiTapiola Henkiyhtiön, LähiTapiola Varainhoidon ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon palvelut. Tehtävänäsi on näiden palveluiden myynti ja asiakkuuksien hoitaminen.

Odotamme sinulta

Halua myydä ja luoda samalla uraa sijoitusalalla. Uskot sijoittamiseen sekä myötä - että vastamäessä ja olet halukas oppimaan lisää. Olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut, työtä pelkäämätön ja valmis liikkuvaan työhön. Kaupallinen koulutus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot luetaan eduksi.

Tarjoamme

- Urapolun LähiTapiola Private Bankingissa
- Ison talon työsuhde- ja henkilöstöedut
- Erinomaiset palvelut, joita tarjota asiakkaille
- Vahvan paikallisen tuen työllesi ja alan parhaat työkaverit
- Palkan, johon voit itse työlläsi ja asiakkaiden tyytyväisyydellä vaikuttaa

Lisätietoja antaa

Lisätietoja antaa
Myyntijohtaja Ilkka Tuominen 040-830 6885.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.