(Poistunut julkaisusta)

Sijoituspäällikkö / Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy)
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,3 miljardia euroa. 

Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa - www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII

Oletko kiinnostunut pääomasijoittamisen maailmasta? Haluatko työskennellä kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten kanssa? Meillä sinulla on siihen mahdollisuus.


 Haemme Kasvu- ja teolliset sijoitukset -tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen 

Sijoituspäällikköä

Toimit osana sijoitustiimiämme, joka hoitaa suoria pääomasijoituskohteita painottuen kasvaviin ja kansainvälistyviin, myöhäisemmän kasvuvaiheen ja buyout-vaiheen yhtiöihin. Kohdeyhtiöt toimivat sekä valmistavassa teollisuudessa että eri palvelualoilla. Kannattavan liiketoiminnan ohella haluamme, että yhtiöt pystyvät toiminnallaan laajaan yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen edistäen kiertotaloutta, energiatehokkuutta ja digitalisaatiota.

Sijoituspäällikkönä keskityt kohdeyritysten markkinan seurantaan, hankevirran proaktiiviseen rakentamiseen ja sijoitusten valmisteluun. Tämä tarkoittaa uusien sijoituskohteiden tunnistamista, arviointia ja sijoitusehdoista neuvottelua. Arvioinnissa sinulla on tukena ammattimainen tiimi ja Tesin sijoitussuunnitelma, jonka pohjalta pystyt tekemään sijoitusesityksiä Tesin hallitukselle. Omien kohdeyhtiöiden rinnalla osallistut myös oman tiimisi muiden sijoitusten käsittelyyn ja tuot osaamisellasi lisäarvoa yhteistyöhön yli tiimirajojen. 

Tehtävääsi kuuluu olennaisesti myös sijoituskohteen hallinnointi ja osallistuminen kohdeyhtiön liiketoiminnan kehittämiseen esim. hallitustyössä. Teet sujuvaa yhteistyötä kanssasijoittajien kanssa ennen sijoitusta, arvonluontikaudella, ja sijoituksen jälkeen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa työkokemusta yritysjärjestelyistä teollisuudessa tai palvelualoilla, pääomasijoituksista tai liikkeenjohdon konsultoinnista. Useamman vuoden työskentely operatiivisissa tehtävissä tuo sinulle tarvittavaa näkemystä ja varmuutta. Onnistut tehtävässä, jos sinulla on hyvät projektinjohtotaidot sekä laaja verkosto eri sidosryhmissä ja potentiaalisissa kohdeyrityksissä.

Osaat viestiä ja esiintyä selkeästi vähintään suomeksi ja englanniksi. Pystyt antamaan ammattimaisen ja luotettavan kuvan Tesistä kaikissa yhteistyö- ja verkostoitumistilanteissa. Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto, kuten esim. KTM, DI, OTM tai vastaava.

Henkilönä olet aloitteellinen, uudesta innostunut ja asenteeltasi ennakkoluuloton. Olet halukas sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiimme ja arvopohjamme – rohkeat ratkaisut yhdessä. Sinua kiinnostaa oman työsi, työyhteisömme ja Tesin toiminnan kehittäminen. 

Miksi Tesi

Toimimme Suomen talouden kasvun vauhdittajana. Merkityksellisyyttä työhösi tuo sijoitustoimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus: kohdeyrityksissämme luodaan kasvua ja työpaikkoja sekä ratkotaan kestävän kehityksen haasteita. 

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 20.10.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.