(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusneuvojia
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme nyt osaavaan joukkoomme

Sijoitusneuvojaa

Vastaat sijoitusneuvojana erilaisten varallisuudenhoidon palveluiden myynnistä asiakkaille. Myyt pankin palveluja kokonaisvaltaisesti ja vastaat myös omalla panoksellasi uusien asiakkaiden hankinnasta. Tarjoat aktiivisesti ratkaisuja niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta. Tavoitteenasi on erinomainen asiakaskokemus.

Tehtävässä menestymisen eväät

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta rahoitusalan tehtävistä. Tehtävän hoitamiseen vaaditaan voimassaoleva APV-tutkinto. Arvostamme monipuolista kokemusta ja vahvaa myynnillistä taustaa. Eduksesi on soveltuva koulutus esim. kaupalliselta alalta.

Ammatillista osaamistasi tukee aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä rohkeus tunnistaa asiakkaan tarpeet ja vastata niihin palveluillamme. Eduksesi on kyky toimia laadukkaasti myös kiireen keskellä keskittyen olennaiseen. Sinulla on into kehittää omaa tekemistäsi ja osaamistasi yhteistyössä oman tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut. Olemme keskikokoinen pankki, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja työkavereilta saa tarvittaessa tukea.

Hakuohjeet

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai pankistamme? Kysymyksesi voit esittää toimitusjohtaja Kimmo Rannalle p. 040 505 3006 tai sijoituspäällikkö Vesa Rahuselle p. 040 350 9610.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 31.5.2019 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta.