(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusneuvojia
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haemme nyt Henkilöasiakkaiden Varallisuudenhoitoliiketoiminnan pariin pääkaupunkiseudulle kahta energistä ja motivoitunutta sijoitusneuvojaa sijoitus- ja säästämispalveluiden laaja-alaiseen myyntiin Helsingin OP Pankin asiakkaille. Toinen auki oleva positio on vakituinen ja toinen määräaikainen.

Sijoitusneuvojia

Sijoitusneuvojana vastaat sijoituspalveluiden myynnistä ja sujuvuudesta sekä erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja asiakastyytyväisyydestä. Kohtaat asiakkaita ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin ja kartoitat asiakkaiden tarpeita ja löydät heille sopivat ratkaisut. Sinulla on pankin tuotteiden ja palveluiden tuntemusta sekä valmius kertoa sijoitustuotteiden ominaisuuksista, tuotto-odotuksista, riskeistä, kuluista ja verotuksesta asiakkaalle. Kehität omaa asiakassalkkuasi ja hankit aktiivisesti salkkuusi uusia asiakkuuksia. Toimit samalla hyvässä yhteistyössä konttorin muiden myyjien kanssa asiakaspalvelun sujumisen varmistamiseksi.

Eväät menestykseen

Odotamme sinulta intohimoista asennetta parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Olet rohkea, myynninnälkäinen ja sinulla on innostunut asenne tavoitteelliseen työhön. Olet oma-aloitteinen, dynaaminen ja joustava työyhteisön jäsen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on suoritettuna APV1 -sijoituspalvelututkinto ja tehtävään soveltuva koulutustausta. Omaat lisäksi hyvän suomen sekä englannin kielen taidon.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväalueen, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot, asiantuntevien yksikköjemme tuen sekä reilun työympäristön nykyaikaisessa pääkaupunkilaisessa pankissa, joka panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pohjanväre, tarja.pohjanvare@op.fi, 0505717861 sekä Maria Kyyhkynen maria.kyyhkynen@op.fi, 0406742122.

Kerro meille itsestäsi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi oheisen painikkeen kautta 27.4.2018 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely, turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.