(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusneuvojia / -asiantuntijoita
Keski-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

OP Keski-Suomi on OP Ryhmään kuuluva pankki, jonka toimialueella asuu noin 80 prosenttia Keski-Suomen 275 521 asukkaasta. Pankin omistaja-asiakasmäärä on 75 415. Olemme markkinajohtaja omalla toimialueellamme ja kasvumme on vahvaa. Pankin tulos on kunnossa ja riskit hallinnassa. Palvelemme asiakkaitamme noin 170 finanssiammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.

Haemme uuteen omistaja- ja kumppaniasiakasyksikköömme

Sijoitusneuvojia/-asiantuntijoita

Hoidat työssäsi omaa asiakassalkkua, joka koostuu sijoituskumppaniasiakkaista ja vastaat asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja kehittämisestä. Teet myös uusasiakashankintaa. Yhteyshenkilönä sinulla on tärkeä rooli parhaan asiakaskokemuksen luomisessa ja hoidat asiakassalkkuasi tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti. Kohtaat asiakkaita verkon ja puhelimen kautta mutta myös kasvotusten. Omalla aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä asiakkuudenhoidolla sekä yhteistyöllä pankin muiden ammattilaisten kanssa, mahdollistat asiakkaille OP Ryhmän parhaat ratkaisut ja erinomaisen palvelukokemuksen.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kyky johtaa omaa tekemistäsi itsenäisesti. Haluat menestyä työssäsi ja innostut haastavistakin tavoitteista, jotka ohjaavat toimintaasi. Tuot omalla läsnäolollasi tiimiin positiivista energiaa ja olet taitava verkostoituja. Asenteeltasi olet aktiivinen tiimipeluri ja valmis kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusia toimintamalleja.

Odotamme sinulta kokemusta varallisuudenhoitopalveluiden myynnistä ja hyvää paineensietokykyä. Olet motivoitunut kehittymään monipuoliseksi varallisuudenhoidon ammattilaiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo jonkin verran tehtävän vaatimaa työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla. Saat kokeneen esimiehen/valmentajan ja energisen työyhteisön tuen. Tulet ilahtumaan myös hyvistä henkilöstöeduista ja kannustavista palkitsemisratkaisuista.

Lisätietoja tehtävistä antaa kehittämispäällikkö Kristiina Hakala kristiina.hakala@op.fi tai puhelimitse 050 341 0746, ma 2.9. klo 13-14, to 5.9. klo 10-11 tai ke 11.9. klo 11-12.

Täytä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi.