(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusneuvoja
Kuusamon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

OP Kuusamo on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen osuuspankki. Olemme markkinajohtaja alueellamme ja palvelemme pankkimme n. 15 500 asiakasta 19 henkilön voimin pääkonttorillamme Kuusamon keskustassa ja sivukonttorillamme Käylässä.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme

Sijoitusneuvojaa

Sijoitusneuvojan tehtävässä myyt erilaisia sijoitustuotteita ja varallisuudenhoidon palveluja asiakkaille sekä hoidat omaa asiakassalkkua vastaten asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja kehittämisestä. Tarjoat aktiivisesti ratkaisuja niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalistenkin kanavien kautta. Myös uusasiakashankinta on tärkeä osa työssäsi.

Omalla aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä asiakkuudenhoidolla sekä yhteistyöllä pankin muiden ammattilaisten kanssa mahdollistat asiakkaille OP Ryhmän parhaat ratkaisut ja erinomaisen asiakaskokemuksen.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kyky johtaa omaa tekemistäsi. Haluat menestyä työssäsi, olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta finanssialalta tai myynnillisistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää suoritettua APV1-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä OP ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tarmo Kataja, puh. 040 551 1831, tarmo.kataja@op.fi

Täytä hakemuksesi 13.10.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi