(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme Palvelukeskus & Prosessit -liiketoiminta-alueellemme uuteen OP Private Online -tiimiin Kuopioon vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen:

SIJOITUSNEUVOJIA

Tässä tehtävässä pääset mukaan luomaan uutta palvelua, jonka tavoitteena on palvella OP:n Private-asiakkaita entistä paremmin. Sijoitusneuvojana tehtäväsi on löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Opastat ja autat asiakkaitamme heidän sijoitus- ja pankkiasioihin liittyvissä kysymyksissään monikanavaisesti, kuten esimerkiksi puhelimitse sekä verkkoneuvotteluiden välityksellä. Meille tulevien yhteydenottojen lisäksi olemme myös itse yhteydessä asiakkaisiimme. 

Mitä odotamme sinulta

Oletko parhaimmillasi dynaamisessa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö! Tavoitteellisena tyyppinä et myöskään pelkää tehokasta työtahtiamme ja kykenet itsenäisesti selvittämään asiakkaan esittämät kysymykset mahdollisimman pitkälle. Ennen kaikkea tässä tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea asenne, muutosmyönteisyys sekä halu oppia uutta. Tämä sijoitusneuvojan tehtävä edellyttää suoritettua APV1-tutkintoa.

Korostamme valintakriteereissä myös:

  • myynnillistä, tavoitteellista ja oma-aloitteista otetta,
  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja,
  • kehittymis- ja uudistumishalukkuutta
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä
  • kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä 

Ruotsin kielen taidosta on tehtävässä paljon etua. 

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP Ketterä -mallin ytimessä. Tarjoamme myös mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ja luomaan uutta palvelua OP:lle yhdessä motivoituneen ja asiantuntevan tiimin sekä varainhoitajien kanssa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat esimiehesi ja kollegasi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Laita meille rohkeasti hakemusta, niin tutustutaan! Toivomme hakemuksia viimeistään 20.1.2019 mennessä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Savolainen, p. 050-5962439, hanna.savolainen@op.fi, 8.1. klo 9-10 tai 16.1. klo 12-13.  

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!