(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusneuvoja / Alexandria Trainee
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Avaamme loppuvuodesta toimiston Saloon! Etsimme nyt uudelle toimistolle sekä nykyisiä että tulevia sijoitusalan ammattilaisia sijoitusneuvojiksi ja Alexandria traineiksi.

Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille, ja sijoitusneuvojana teet tärkeää työtä yrityksemme keskeisimmässä roolissa. Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laadukkaalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä erillinen asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla ponnistat pitkälle. Alexandria traineena aloitat trainee-jaksosi asiakashankintatiimissä ja kun olet valmis, aloitat työtehtävät sijoitusneuvojana.

Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä. Toivomme sinulta muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta sekä aitoa halua kehittyä sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai yrittäjänä toimimisesta sekä hyviä kontaktiverkostoja. Sijoituspalvelututkinto (APV1) ja Sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä työtä aloitettaessa. Tehtävä edellyttää, että tutkinnot suoritetaan kuitenkin viimeistään työn ohessa. Voit aloittaa meillä myös traineena, jolloin jo kertynyttä osaamista tärkeämpää on oppimiskyky, voittaja-asenne sekä vahva halu kehittyä aidosti sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Alexandrian ydin on ihmiset - uskomme, että henkilöstömme hyvinvointi näkyy myös asiakkaillemme. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Meillä saat myös järjestää oman ajankäyttösi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tukenasi ovat mahtavat työkaverit, ison talon osaaminen sekä täydellinen perehdytys tehtävään. Haluamme nähdä sinun menestyvän, joten tarjoamme myös motivoivan palkkiorakenteen.

Haluamme palkata parhaat. Tarjolla on haastava, mutta samalla erittäin palkitseva työ. Jos omaat myyjän lahjoja ja nautit tulosten tekemisestä, lähetä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 9.12.2018 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/avoimet-tyopaikat

Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Eteläkoski, puh. 050 424 2048.