(Poistunut julkaisusta)

Sijoituslaskennan asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme äitiysvapaan sijaiseksi

SIJOITUSLASKENNAN ASIANTUNTIJAA

Ryhmän riskienhallintapalveluihin, sijoituslaskentatiimiin. Tehtävä on määräaikainen 30.9.2021 asti.

Toimenkuva sisältää LähiTapiola-ryhmän vahinkovakuutusyhtiöiden sijoitustoiminnan osakirjanpito- ja täsmäytystehtäviä sekä sijoituksiin liittyvää viranomaisraportointia ja osavuosikatsaus- ja tilinpäätöstehtäviä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi noteeraamattomien sijoitusten järjestelmän (eFront) hallinnointi ja backoffice tehtävät.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta esimerkiksi laskentatoimeen suuntautuen. Sijoitustoiminnan ja sijoitustoiminnassa käytettävien tuotteiden tuntemisen tai kokemuksen taloushallinnon tehtävistä katsomme eduksi. Työskentelytapasi on ratkaisuhakuinen ja analyyttinen. Haluat ottaa vastuuta aina rutiineista mutkikkaampiin haasteisiin. Olet numeerisesti lahjakas, omaksut ripeästi uusia asioita ja aikaansaat tuloksia. Teemme töitä tiiviinä tiiminä, joten toivomme sinulta intoa työskennellä numeroiden lisäksi myös ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työkentän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin LähiTapiola-ryhmän konttorilla Espoon Tapiolassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Rami Nevamäki (050 546 2876) 31.1.2020 klo 12-14 tai 6.2.2020 klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 9.2.2020 mennessä. Ethän jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.