Sijoitusasiantuntija
S-PANKKI OYJ

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

Haemme nyt kahta sijoitusasiantuntijaa S-Pankin Säästämisen ja sijoittamisen -tiimiin Helsinkiin. Toinen tehtävistä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus (2 vuotta) ja toinen vakituinen.

 

Millaista työtä tarjoamme?   

 • Tarjoat ja myyt itsenäisesti ja tulosvastuullisesti asiakkaillemme S-Pankin säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja puhelimitse sekä sähköisissä kanavissamme.
 • Varmistat samalla, että asiakkaalla on käytössään hänelle parhaiten sopivat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitoon.
 • Pääset työskentelemään kasvavassa yrityksessä yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa.

Mitä odotamme sinulta?    

 • Sinulla on kykyä tavoitteelliseen toimintaan ja intoa huippusuorituksiin.
 • Sinulla on innostunut asenne kovaan myyntiin, laadukkaaseen asiakaspalveluun ja uusien asioiden oppimiseen.
 • Vaikka olet myynninnälkäinen tuloksentekijä, ymmärrät tiimipelaamisen hyödyt.
 • Kokemus pankkityöstä erityisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä katsotaan eduksi.
 • Kyky toimia tehokkaasti myyntiin ja asiakkuuden hallintaan liittyvien IT-sovellusten kanssa helpottaa menestymistäsi oleellisesti.
 • Pystyt työskentelemään systemaattisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky.
 • Valmius uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan digitaalisessa maailmassa katsotaan vahvuudeksi.
 • Olet suorittanut jo vähintään APV1-tutkinnon ja sinulla on valmiudet suorittaa myös APV2-tutkinto.
 • Lisäksi katsomme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon ja kokemuksen verkkoneuvotteluvälineistä.

 

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo yhdeksän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.  

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.   

  

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Sanna Suomalainen 27.9.2021 kello 16.00–17.00 tai 29.9.2021 kello 12.30–13.30. Tavoitat Sannan numerosta 050 585 9324.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/  

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 30.9.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot