(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusasiantuntija
Pohjois-Savon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Varallisuudenhoito Myynti ja myynnin tuki -yksikköömme

Sijoitusasiantuntijaa Iisalmen konttorille

Menestyksen eväät

Vastuullasi on varallisuudenhoitoasiakkaidemme vaurastuttaminen. Tehtäviisi kuuluu nykyisten varallisuudenhoidon asiakkuuksien hoitaminen sekä uusasiakashankinnan myyntitehtävissä toimiminen. Olet innostunut siitä, että voit varmistaa asiakkaillesi ylivertaisen asiakaskokemuksen. Haluat varmistaa, että asiakkaallasi on käytettävissään hänelle sopivat OP Ryhmän palveluratkaisut. Toimit työssäsi varallisuudenhoidon asiantuntijana ja yhteyshenkilönä nimetyille asiakkaille. Sinulla on kokemusta vaativista varallisuudenhoidon myynti- ja asiakkuudenhoitotehtävistä ja tunnet laajasti varallisuudenhoidon tuotteet ja palvelut. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva koulutustausta sekä APV2 –tutkinto tai vaihtoehtoisesti valmius suorittaa tutkinto. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Lisäksi sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistumisista uusasiakashankinnassa, haastavista myynti- ja asiakastilanteista sekä valmiutta kohdata asiakas eri kanavissa hänelle sopivana aikana.

Mitä saat meiltä

Olemme kokeneita alamme asiantuntijoita ja tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä OPn tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kehittyvää ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan.

Lisätietoja antaa sijoitusjohtaja Kati Moilanen, sähköposti: kati.moilanen@op.fi, puh. 050 4063343. Parhaiten hänet tavoittaa torstaina 9.8.2018 klo 13-14 ja tiistaina 14.8.2018 klo 10-12.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 17.8.2018 OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta https://op-careers.fi.