(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusasiantuntija
Taaleri Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme 

SIJOITUSASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan monipuolisia yksityispankkiirin avustavia tehtäviä. Tehtäviäsi ovat erilaiset vaihtuvat kokonaisuudet asiakkuuksien eri vaiheissa; asiakkaiden perustamiset ja tapahtumien kirjaukset järjestelmiin, rahaliikenteen seuraaminen, asiakassopimusten tarkastaminen ja täsmäytykset sekä yhteydenpito yksityispankkiirin, asiakasrajapinnan ja yhteistyökumppanien kanssa. Olet osa isompaa ammattilaistiimiä, ja pääset työskentelemään koko yrityksen laajan ammattilaisjoukon kanssa ja kehittämään finanssialan osaamistasi.

Odotamme sinulta kokemusta ja ymmärrystä vastaavanlaisista tehtävistä rahoitusalalta. Sinulla on kyky toimia rauhallisesti ja virheittä myös paineen alla. Olet tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen sekä tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Lisäksi sinulla on hyvät tietojärjestelmätaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Katariina Piskonen, puh. 044 088 1133. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 3.4.2018. Paikka täytetään heti oikean osaajan löydyttyä.