(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusasiantuntija FIM
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
FIMin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan menestymään. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman ja tehokkaan tavan kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Etsimme FIMiin tasaisin välein lisää nykyisiä ja tulevaisuuden ammattilaisia.

Haemme nyt sijoitusasiantuntijaa Helsingin asiakaspalveluyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2019 saakka.

Tehtävässä
- tavoitteenasi on tarjota FIM Yksityispankin asiakkaille alan parasta asiakaspalvelua.
- vastuullesi kuuluu FIM Asiakaspalvelun kontaktikanavista huolehtiminen.
- toteutat myynnillistä yhteistyötä yksityispankkiirien kanssa.
- ratkaiset asiakkaiden ongelmia laaja-alaisesti pankki- ja sijoitusasioissa.

Työssä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun ja finanssialaan. Arvostamme entuudestaan kokemusta pankki- tai sijoituspalveluista. Sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ja innostunut asenne sekä valmius hoitaa tehtävät mahdollisimman nopeasti digitaalisessa maailmassa. Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä. Olet huolellinen ja omaksut finanssialan vaatiman regulaation. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä suoritettua APV1 tutkintoa.

Tarjoamme
- aitiopaikan FIM Yksityispankin asiakaspalvelun parissa digitalisoituvassa pankissa.
- monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- innostavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä alan laaja-alaiseksi osaajaksi.

Lue lisätietoa FIM:stä työnantajana osoitteessa https://www.fim.com/fi/fim/ura-fimissa1/ Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Pekka Gustafsson 18.5.2018 klo 12:00-13:00 puh. 044 594 4437.

Mikäli olet kiinnostunut kehittymään kanssamme, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.5.2018 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Katso lisätietoja FIMistä osoitteessa www.fim.com.

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti. Kokeneet ammattilaisemme tarjoavat sijoitus- ja varainhoitopalveluja niin varakkaille yksityissijoittajille, yrityksille kuin instituutioille 30 vuoden kokemuksella. Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Tukholmassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavasti verkossa ja mobiilissa. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia.