(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusasiantuntija, Daily Banking, Tampere
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme kahta aktiivista ja innostunutta henkilöä luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia ja säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja asiakkaillemme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi sekä kehittyä ja kasvaa sijoitusneuvonnan ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia? 

Tätä tarjoamme

Tulet työskentelemään Tampereen Daily Bankingin sijoitusasiantuntijatiimissä, joka toimii osana valtakunnallista Daily Banking sijoitusasiantuntijoiden verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita ajanvarauksella sekä fyysisissä tapaamisissa konttorissa että etätapaamisissa verkon välityksellä.

Me Nordeassa haluamme auttaa asiakasta vaurastumaan tarjoamalla hänelle sopivia pitkäaikaisen säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja. Meille vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa, että vaikuttamalla lisäämme yritysten vastuullista toimintaa tuotto-odotuksista tinkimättä.

Sinun tehtäväsi: 

 • Tarjoat ammattimaista säästämisen ja sijoittamisen neuvontaa asiakkaillemme 
 • Työskentelet proaktiivisesti luoden erinomaisia asiakaskokemuksia ja varmistaen asiakkaillemme riittävät ja hyödylliset säästämisen palvelut. 
 • Sinulle on kunnia-asia hoitaa asiakassuhteita luottamukseen ja erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen perustuen 
 • Sinulla on vahva halu saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteesi. Työskentelet yrittäjämäisellä asenteella ja olet luontaisesti kiinnostunut sijoitusalasta  
 • Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi ja syventää sijoituspalveluiden osaamistasi 

Työpaikkasi sijaitsee Tampereella mahdollisesti sinun tarvitsee matkustaa jonkin verran. Tervetuloa energiseen ja iloiseen joukkueeseemme, missä esimies ja kollegat tukevat onnistumistasi!

Tätä odotamme

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Odotamme sinulta positiivista energiaa, erinomaisia yhteistyötaitoja ja hyviä valmiuksia omaksua ja käyttää uusia digitaalisia toimintamalleja ja työkaluja. 
 • Olet tavoitteellinen työssäsi. Sinulla on vahvat näytöt aiemmista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä  
 • Kokemus rahoitusalalta ja erityisesti sijoitusneuvonnasta katsotaan eduksi. 
 • Sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto 
 • Sinulla on erinomaisen suomenkielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sujuva englanninkielitaito  
 • Olet suorittanut sijoituspalvelu- ja sijoitusneuvojantutkinnon (APV1 ja APV2), tai sinun tulee suorittaa APV2-tutkinto mahdollisimman pian 

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä! 

Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 12.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusasiantuntijatiimin johtaja Katja Ahonen, +358 503379997.

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.