(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusanalyytikko
Anonyymi (suomal. sijoitusyhtiö)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme nyt toimeksiantajallemme

SIJOITUSANALYYTIKKOA

Helsinkiin tai Sveitsin Zugiin 


Tehtävänkuvaus:

Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja vastaat hänen sijoitustensa analysoinnista ja hallinnoinnista.  Työskentelet yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa, etsit tietoa ja analysoit erilaisia arvopaperisijoituksia.  Työskentelet toimitusjohtajan lisäksi myös yrityksen talousjohtajan, sekä suomalaisten että kansainvälisten varainhoitajien ja neuvonantajien kanssa. Hallinnoitava portfolio sisältää osakkeiden ja velkakirjojen lisäksi vaihtoehtoisia sijoituksia. Huolehdit sijoitusportfolion ja sijoituskohteiden taloudellisesta seurannasta sekä viikoittaisesta raportoinnista, ja esittelet uusia potentiaalisia kohteita toimitusjohtajalle.  

 

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta osakesijoittamisesta. Osaaminen voi olla peräisin esimerkiksi pankkiiriliikkeestä, pitkäaikaisesta omasta sijoitusharrastuksesta/työstä, tai vastaavanlaisesta analyytikon työstä. Olet erittäin analyyttinen ja nautit pitkäjänteisen sijoitustoiminnan toteuttamisesta.  Kykenet ohjaamaan varainhoitajia ja neuvonantajia kohti työnantajasi pitkän ajan sijoitustavoitteita. Olet luontevasti analyyttinen ja tarkka, hahmotat olennaisen, etkä pelkää itsenäistä työskentelyä ja prosessien kehittämistä.  Olet hyvä esittämään ehdotuksia ytimekkäästi eteenpäin, ja sinun mielipiteitä kuunnellaan, kunhan myös osaat perustella ne. Pääset työskentelemään suoraan ylimmän johdon ja kumppanien kanssa, ja pääset vastaamaan hyvin laajan sijoituskokonaisuuden analytiikasta.  Voit työskennellä joko Helsingistä tai Sveitsin Zugin toimipisteestä käsin. Sinulla on soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto, sekä erinomaiset kirjalliset ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle:

·     Mielenkiintoisen analytiikan tehtävän kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa
·     Monipuolisen sijoitussalkun hallittavaksesi
·     Mahdollisuuden kehittää sijoitustoimintaa ja -kohteita yhdessä toimitusjohtajan kanssa
·     Joustavan ja itsenäisen työn
·     Näköalapaikan kansainvälisen sijoitustoiminnan ytimessä

Odotamme sinulta:

·     Korkeakoulutasoista tutkintoa laskentatoimi ja/tai rahoitusala
·     Kokemusta sijoitustoiminnasta, 
·     Analyyttista otetta ja kykyä luoda informatiivisia raportteja sijoituskohteista
·     Itsenäistä työotetta 
·     Hyvää MS Officen, eritoten Excel-osaamista ja hyvää kielitaitoa (suomi & englanti, Sveitsissä työskennellessä saksan kielitaito on hyödyllinen)

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana.

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.empore.fi/tyopaikat 30.9. mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Tiia Willman, puh. 0400 499 549 / tiia.willman@empore.fi.