(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusanalyytikko, kiinteistöt
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme Varman sijoitustoiminnon kiinteistöosastolle analyytikkoa

 

Onko sinulla intohimoa kiinteistösijoittamiseen ja  haluatko päästä oppimaan huippuasiantuntijoilta vastuullisessa yrityksessä, joka on Suomen suurimpia sijoittajia? 

 

Haemme meille Varmaan uutta sijoitusammattilaista, joka toimii analyytikkona kiinteistösijoittamisen kentällä.  Tehtäviisi kuuluu kansainvälisten ja kotimaisten kiinteistösijoitusten analysointi, valmistelu ja seuranta sekä raportointiin osallistuminen ja kiinteistöjen vastuullisuusasiat. Sijoitukset voivat olla mm. kiinteistöpääomarahastoja, rinnakkaissijoituksia, erilaisia yhteissijoitusjärjestelyjä tai suoria sijoituksia. Toivomme, että sinulla olisi ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi muutama vuosi relevanttia työkokemusta esimerkiksi transaktioneuvonannon tai corporate finance -toiminnan parista.

 

Varman kiinteistösijoitusten markkina-arvo on noin 4,1 miljardia euroa, josta epäsuorien sijoitusten osuus on noin 1,1 miljardia euroa. Sijoituksista noin neljännes on tällä hetkellä Suomen ulkopuolella ja tavoitteemme on jatkaa salkun kansainvälisen hajautuksen kehittämistä tulevina vuosina.

 

Onnistut ja menestyt tehtävässä, jos sinulla on

•                         osaamista kiinteistömarkkinoista ja kiinteistösijoituksista,
•                         rahoituksen teorian tuntemusta,
•                         kokemusta pääomarahastoista, juridiikasta ja rahoituksesta,
•                         neuvottelu- ja esiintymistaitoa,
•                         erittäin hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä
•                         matkustusvalmiutta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät kiinteistösijoittamisen parissa, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä osaavat työkaverit, jotka sparraavat ja jakavat osaamistaan. Töitä tehdään ilolla ja intohimolla eikä huumori lopu kesken.

 

Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa.

 

Tutustu meihin työnantajana ja työpaikkana, katso video: Me varmalaiset - työelämän supersankarit. Ja lue lisää vastuullisuudestamme: Miten omasta pääkonttorista tuli yritysvastuun koelaboratorio?

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöistä vastaava sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi puh. 050 3791903 torstaina 3.10. klo 15:30–18:00 ja maanantaina 7.10. klo 11:00–13:00.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 11.10.2019.