(Poistunut julkaisusta)

Sijoitusalan ammattilaisia myyntitehtäviin
Titanium Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tule kanssamme rakentamaan kasvavaa ja kehittyvää Titanium-joukkoa! Etsimme kokeneita, positiivisen asenteen omaavia sijoitusalan ammattilaisia toimipisteisiimme Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun, Vaasaan ja Jyväskylään.  

Nyt etsimme Sinua tuloksellinen sijoitusalan ammattilainen vakituiseen työ- tai asiamiessuhteeseen. Sinulla on aito intohimo myyntiin ja asiakkaiden laadukkaaseen palvelemiseen. Pääset tarjoamaan sopivia sijoitus- ja vakuutustuotevaihtoehtoja laajasta Titaniumin omasta sekä valikoitujen yhteistyökumppaneiden palveluvalikoimasta. Sinulla on keskeinen rooli laadukkaan asiakaskokemuksen varmistajana, josta haluamme pitää tiukasti kiinni. Tehtävät sisältävät olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista sekä uusien asiakkaiden hankkimista ajanvarauspalvelun tuella. Palkitseminen on selkeä ja kannustava. Työtehtävät ja työtehtävien sijaitseminen konsernissa tarkentuvat valittujen henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella sekä toimipaikkojen mukaan.

 Lisätietoja tehtävistä antaa kaupallinen johtaja Henri Prittinen, +358 9 8866 4083. Mahdolliset yhteydenotot 30.10.-1.11.2018 ja 12-15.11.2018 klo 10-16 välisenä aikana.  

Tee hakemuksesi RecRight-järjestelmän kautta 19.11.2018 mennessä.