(Poistunut julkaisusta)

Sijoitus- ja asiakasneuvojia Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018
Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Varallisuudenhoidon palvelut yksikköön, Kuopioon

Sijoitusneuvojia ja Asiakasneuvojia

Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa, ja kehittyä pankkipalveluiden sekä erityisesti sijoittamisen palveluiden ammattilaiseksi?


Tehtävät

Tehtäviin kuulu henkilöasiakkaiden pankki- ja sijoittamisen palveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu Varallisuudenhoidon palveluiden yksikössä ja myyntityö puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa. Opastat asiakkaita palveluissa, kartoitat tarpeet ja vastaat aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme

Olet työntekijänä innostava, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta APV1 sijoituspalvelututkintoa tai valmiutta suorittaa tutkinto työsuhteen alkaessa, aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja järjestelmä- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja haluat tehdä kaikkesi asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Työt alkavat 1.4.2018.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 1.4.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20-37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 18.3.2018 (haku avattu uudelleen).

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27117&jc=1


Tiedot

Haku päättyy: 18.3.2018 (haku avattu uudelleen)
Työ alkaa: 1.4.2018
Työsuhteen kesto: 12 kk
Työaika: 20-37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Kuopio
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27117&jc=1
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Elinan Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.