Sijoittamisen sisällöntuotannon kesätyöntekijä, OP Yrityspankki / Markets
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Sijoita itsellesi kesätyö! Osallistu leikkirahalla toteutettavaan sijoituskilpailuumme ja hanki itsellesi kesätyö mielenkiintoiseen sijoittamisen sisällöntuotannon tehtävään OP Yrityspankin Marketsiin kesä-elokuun ajaksi.

 

Sijoittamisen sisällöntuotannon kesätyöntekijä, OP Yrityspankki / Markets

 

Sisällöntuotannon kesätyöntekijän rooli OP Yrityspankin Marketsilla tarjoaa sinulle näköalapaikan Suomen johtavan finanssitoimijan toimintaan. Tässä roolissa seuraat aktiivisesti sijoitusmarkkinoita ja talouden tapahtumia yhdessä Marketsin asiantuntijoiden kanssa ja luot monipuolista sisältöä OP:n verkkosivuille, intraan sekä sosiaalisen median sijoittamisen kanaviin, kuten Twitteriin, YouTubeen ja Instagramiin. Tehtävässäsi tulet käsittelemään kuvia ja videoita niin sisäisiin kuin ulkoisiinkin tarpeisiin. Lisäksi saat monipuolisia sisällöntuotannon projekteja vastuullesi kesän 2021 aikana, joiden sisältöön pääset vaikuttamaan myös omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

 

Olet sijoittamisesta kiinnostunut ja idearikas lukio-opintoja viimeistelevä tai korkeakouluopintojen alkutaipaleelle ehtinyt täysi-ikäinen henkilö, joka seuraa mielenkiinnolla ajankohtaisia talouden tapahtumia ja sijoittamisen keskustelua. Käytät luontevasti eri sosiaalisen median kanavia ja kehittelet luovasti eri kanaviin sopivaa sisältöä. Käsittelet sujuvasti kuvia ja videoita, olet kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista sekä innostunut oppimaan uutta niin taloudesta, sijoittamisesta kuin sosiaalisen median sisällöntuotannostakin.

 

Olet luotettava tiimikaveri ja uskallat rohkeasti tuoda ideoitasi esille. Olet nopea reagoimaan uusiin tilanteisiin ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Olet itseohjautuva, pystyt suoriutumaan myös kiireen keskellä ja sytyt uusista haasteista. Sinulta löytyy myös erinomaiset suomen kielen kirjoitus- ja kommunikointitaidot.

 

Muutama sana meistä…

 

OP Yrityapankin Marketsin Palvelukonseptit -tiimi etsii joukkoonsa kesäksi nuorta sisällöntuotannosta syttyvää kesätyöntekijää. Saat tiimikavereiksesi energisiä asiantuntijoita, jotka arvostavat oma-aloitteisuutta ja hyvää tiimihenkeä. Haluamme kannustaa suomalaisia sijoittamaan ja tehdä siitä ymmärrettävämpää monipuolisen sisällöntuotannon avulla. Tälle matkalle kaipaamme sinun tuoreita näkökulmiasi.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Pääset työskentelemään sijoitusmarkkinoiden eturintamaan monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tehtäväsi ovat aidosti vastuullisia ja tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta ja kehittää ymmärrystäsi niin sijoittamisesta kuin muistakin Marketsin tuotteista. Työskentelyä ja oppimistasi kesän aikana tukee oman tiimisi lisäksi henkilökohtainen mentori.

 

Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen noin 3 kuukauden mittaiseen kesätyöhön kesä-elokuun ajaksi Helsingin pääkonttorillemme OP Vallilaan.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

● Hae tehtävään lähettämällä CV ja hakemuskirje 24.1.2021 mennessä Hae nyt -painikkeen kautta. Hakemuksen lähettämisen lisäksi sinun tulee valita 1-5 osaketta Helsingin pörssistä sijoituskilpailuamme varten. Ilmoita osakevalinnat erilliseen .txt-tiedostoon, jonka liität mukaan hakemukseesi. Kirjoita tiedoston ensimmäiselle riville oma nimesi sekä seuraaville riveille valitsemiesi yhtiöiden ISIN-koodit (yksi ISIN-koodi per rivi, yrityksen nimeä ei tarvitse kirjoittaa). Yhtiöiden ISIN-koodit löydät esimerkiksi Nasdaqin sivuilta osoitteesta nasdaqomxnordic.com/osakkeet/listayhtiot/helsinki.

 

Sijoitussalkku rakennetaan siis leikkirahalla eikä edellytä sinulta oikeaa rahallista panostusta. Valitsemasi yhtiöt huomioidaan sijoitussalkussasi tasapainoin, eli jos valitset esimerkiksi kole eri yhtiötä, näiden kaikkien paino salkussa on 33 %.

 

Hakemus sekä osakevalinnat tulee jättää viimeistään 24.1.2021. Seuraamme sijoitussalkun prosentuaalista kehitystä 1.2. - 28.2.2021 välillä.

 

● Kutsumme sijoituskilpailussa parhaiten menestyneet ja hakemusten perusteella sopivimmat henkilöt videohaastatteluihin 5.3.2021 mennessä ja olemme samalla yhteydessä kaikkiin hakijoihin jatkotoimenpiteistä. Jatkoon valittujen hakijoiden tulee toimittaa videohaastatteluvastaukset meille 10.3.2021 mennessä.

 

● Valitsemme finalistikandidaatit hakemusten ja videohaastatteluvastausten perusteella 19.3.2021 mennessä sekä infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

 

● Haastattelemme finalistikandit maalis-huhtikuun vaihteessa ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille 16.4.2021 mennessä.

 

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 1.6. – 31.8.2021, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.

 

Hae rohkeasti osaksi ketterää ja dynaamista OP Marketsia!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sijoituskilpailusta tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa mielellään Head of Service Concepts, OP Markets Tanja Pajunen (pe 8.1. klo 13-14, ti 12.1. klo 9-10 & to 21.1. klo 15-16).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan viimeistään 24.1.2021 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta.

 

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tarkastamme valituilta henkilöiltä luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Markets on kotimainen sijoitus- ja pääomamarkkinoiden ykköskumppani sekä kanava kansainvälisille markkinoille. Tarjoamme monipuoliset ratkaisut lyhyt- ja pitkäaikaiseen sijoittamiseen sekä riskienhallintaan ja markkinaehtoiseen rahoittamiseen. Kokeneet asiantuntijamme auttavat yrityksiä osakeantien ja velkaemissioiden järjestämisessä sekä riskienhallinnassa erilaisissa markkinatilanteissa. Suojaus- ja sijoituspäätösten tukena toimii arvostettu osake- ja markkina-analyysimme. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyvät mm. osakkeet, ETF:t, strukturoidut sijoitustuotteet, joukkovelkakirjalainat, rahamarkkina- ja valuuttatuotteet sekä korko-, valuutta- ja hyödykejohdannaiset.

 

#LI-JM1

#kesakeskus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413029
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki