(Poistunut julkaisusta)

Sijaisvanhempia Etelä-Suomen alueelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haaveiletko työstä, jolla todellakin on tarkoitus ja merkitys? Oletko kiinnostunut perhevanhemmuudesta? Perhehoitajana toimiminen mahdollistaa esim. toisen tai molempien vanhempien jäämisen kotiin hetkeksi lapsen kanssa. Moni huostaanotettu lapsi etsii turvallista kotia ja perhettä laitoshoidon sijaan. Etsimme pk-seudulle vanhempia, jotka ovat kiinnostuneita mahdollisuudesta olla perhevanhempia nuorelle lapselle.

Suomen Perhekodit Oy on 100% suomalaisessa omistuksessa oleva kotimainen yhtiö, joka maksaa veronsa ja muut velvoitteensa Suomeen kokonaisuudessaan. Perhehoidon tiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, joilla on laaja kokemus perhehoidosta niin kehittämistyöstä, tukipalveluista kuin itse perhehoitajana toimimisesta. MediPower toimii yhteistyössä Suomen Perhekotien kanssa kiinnostuneiden henkilöiden etsimisessä ja rekrytoinnissa.

Kiinnostuneet vanhemmat pääsevät ensin perhevalmennukseen, jonka kesto on noin kaksi kuukautta. Valmennus tehdään oman yhteyshenkilön kanssa osaksi etänä ja osaksi paikan päällä perheen kotona. Perhehoitajana saat alan parhaan valmennuksen, koulutuksen ja tukipalvelut ammattimaisen tiimin tuella. Perhehoitajien valmennus on aikataulullisesti joustavaa ja yksilöllisesti rakennettua.

Perhehoitajan arki sisältää sekä ylä- että alamäkiä, kuten minkä tahansa lapsiperheen. Tässä työssä pääset heti osaksi lapsen arkea ja kehitystä. Työ on samalla myös elämäntapa ja voi olla todella palkitsevaa. Tehtävästä maksetaan asiallinen kuukausikorvaus vanhemmille lasten lukumäärän mukaan.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuneilta henkilöiltä toivomme yhteydenottoa joko sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan sivujemme kautta. Kerromme mielellämme lisää työstä, valmennuksesta ja yhteistyöstä sekä palkasta. Alkukartoituksessa MediPower toimii yhteistyöyrityksenä ja Suomen Perhekodit ottaa vastuun, kun mahdollinen valmennus alkaa. Olisi hienoa löytää turvallinen koti lapselle, joka sellaista todella tarvitsee.

Lisää tietoja tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

p. 050 436 5452