Sijaisvalmentaja uravalmennuksiin, Oulu/Pohjois-Pohjanmaa
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021
Oletko etsimässä joustavaan elämäntilanteeseesi täydennystä merkityksellisen ja vaikuttavan työn muodossa? Mahtava juttu, sillä etsimme nyt Oulun seudun ura- ja työhönvalmennuksiimme sijaisvalmentajaa!

Spring Housen sijaisvalmentajana pääset valmentamaan omien vahvuuksiesi mukaan, tukenasi koko Spring-joukkue. Työ sopii hyvin esim. ohjausalan maisteriopiskelijalle, sillä valmennamme virka-aikaan. Monipuolisten valmennustemme osallistujat ovat TE-toimistojen ja kuntakokeilujen asiakkaita. Pohjois-Pohjanmaan valmennuksemme ovat suurimmaksi osaksi ryhmämuotoisia, mutta valmennamme myös yksilöitä. Perehdytämme sinut monipuoliseen tehtävääsi ja kuhunkin sijaistukseen annetaan aina tarvittava tuki ja ohjeistus.

Lähitoteutuksen osalta valmennamme mm. Oulussa ja Raahessa, joten toivomme mahdollisuutta liikkumiseen. Kiinnostuksesi mukaan ja etäyhteyksien kautta ulottuvillasi on koko valtakunnan valmennukset. Pirtaamme sopii myös hyvin, jos olet valmis matkustamaan tarvittaessa. Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Korkeakoulututkinto
Pedagoginen pätevyys on eduks
Kokemusta yli 16-vuotiaiden valmentamisesta/koulutuksesta
Etätyökalujen hallintaa
Arvostamme TE-palveluiden tuntemista

Tunnuslauseemme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla joustava ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Työterveyshuoltomme on Terveystalolla, käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää- toivottavasti tämä olisi syksyllä jo mahdolista!

Näin kenties tuleva kollegasi, päävalmentaja Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, Lisätietoja tehtävästä saat numerosta +3584578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanna Valkfors
HR-asiantuntija
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444757
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mutta Myös Muu Pohjois-Pohjanmaa, Pääasiassa Oulu