(Poistunut julkaisusta)

Sijaisuus mielenterveys- ja päihdeyksikössä Kangasniemellä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko kiinnostunut mielenterveys- ja päihdetyöstä? Etsimme lähihoitajaa mielenterveys- ja päihdetyön sijaisuuteen Kangasniemeen asiakkaallemme Suurolakotiin. Hyvän hoitajan myös mahdollista halutessaan vakinaistua yksikköön!

Työnkuvaus:

Suurolakoti sijaitsee 60km Pohjoiseen Jyväskylästä tarjoten ympärivuorokautista turvallista ja tehostettua asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille, yhteisöhoidon periaatteiden mukaisesti. Yksikössä on 15 paikkaa ja asukkaat ovat iältään 35-80- vuotiaita. Työvuorot ovat aluksi kaksi- ja/tai kolmivuorotyötä, painottuen kuitenkin aamuvuoroihin. Sijaisuuden kesto alustavasti muutaman kuukauden, hyvän hoitajan myös mahdollista vakinaistua yksikköön! Aloitus mahdollisimman pian.

Työssä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään lähihoitajan tutkintoa, sekä rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme työntekijältämme hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoisuutta sekä reipasta, iloista asennetta työntekoon! Lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotesuoja katsotaan isoksi eduksi hakijalta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme jo tänään, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää työhakemuksesi suoraan alla olevaan sähköpostiosoitteeseen:

aleksandra.jounila@medipower.fi

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaatori Aleksandra Jounila 

p. 040 585 5717