(Poistunut julkaisusta)

Sijaisopettaja
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Hei! Näetkö oppilaat ainutlaatuisina yksilöinä ja olet innostunut opettamisesta? Jos näin on, taidat olla etsimämme henkilö. Haemme Seuren kautta sijaisopettajia Helsingin ja Vantaan peruskouluille sekä Espooseen Kilonpuiston kouluun.

Me Seuressa haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä. Siksi haluaisimme joukkoomme juuri sinut, turvallisen, välittävän ja läsnä olevan aikuisen. Tilanteesi voi olla vaihteleva. Voit olla alan ammattilainen, vastavalmistunut, opiskelujen ohella sijaisuuksia tekevä opiskelija tai sinulla on muuta kautta tullutta aikaisempaa opetuskokemusta.

Sijaisuuksia on luokanopettajan, aineenopettajan ja erityisopettajan tehtäviin. Sijaisopettajana työnantajanasi ja palkanmaksajanasi toimii Espoon, Vantaan ja Helsingin kaupungit. Sijaisuuksia tekemällä pääset työskentelemään eri kouluissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin oppilasryhmiin, joissa on kyseisenä päivänä suurin tarve. Samalla näet erilaisia tapoja tehdä opetustyötä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä.

Voit tehdä sijaisuuksia juuri silloin, kun se sinulle sopii. OmaSeure-mobiilisovelluksemme kautta poimit kätevästi omaan aikatauluusi sopivat keikat. Tarjoamme runsaasti yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä ja myös pidempiä työsuhteita on tarjolla.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä tiivistettynä se, mitä etsimme:

 • Sinulla on opettajan pätevyys tai alan opiskeluja tai vankkaa kokemusta opettajan tehtävistä
 • Sinulla on riittävä tuntemus opetettavasta aineesta tai aineista
 • Sinulla on varmuutta olla vastuussa oppilaista koulupäivän ajan
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot
 • Olet vastuuntuntoinen ja reilu aikuisen malli
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä sijaisopettajan työ pähkinänkuoressa:

 • Sijaisuuksia on aineen-, luokan- ja erityisopettajille
 • Työvuoroja on tarjolla läpi koululukuvuoden
 • Työvuorot tulevat usein tietoon samana aamuna
 • Vuorot saat varattua itsellesi vaivatta OmaSeure-mobiilisovelluksen kautta
 • Sijaisopettajana työnantajanasi ja palkanmaksajanasi toimii Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit

Työhakemuksen voit täyttää tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1875

Tiesithän, että rekrytoimme sijaisopettajia läpi koululukuvuoden, joten voit täyttää hakemuksen siinä vaiheessa, kun työskentelyn aloitus on sinulle ajankohtainen. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö sijaisopettajaksi.

Tiesitkö, että Seuren kautta voit työllistyä myös koulunkäyntiavustajaksi pääkaupunkiseudun peruskouluihin? Vuoroja on tarjolla peruskoulujen yleisopetuksessa, erityisopetuksessa sekä vammaisopetuksessa. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli myös koulunkäyntiavustajan työ kiinnostaa sinua.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset